Bejelentés


LUGOSÍTÓ ZÖLD ITAL . . . LUGOSÍTÁS és ENERGETIZÁLÁS. . .


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek

Dr.Young könyvéből

Részlet:

“Lényeg: ez a program meghosszabbítja az életét, és új életminőséget tesz lehetővé. Garantálom, hogy azonnali javulást fog tapasztalni.

Megnövekszik az energiaszintje, javul szellemi és koncentrációs képessége, erősebbé válik, javul az állóképessége, és úgy szabadul majd meg a fölösleges zsírtól, hogy közben az izmai erősödnek. Csillogó szeme és tiszta, szép bőre lesz. Jobban fog kinézni. Jobb lesz a sportteljesítménye. Az egész test működése hatékonyabbá válik. Bármilyen egészségügyi problémája volt, az javulni fog, és minden valószínűség szerint egyszer csak elpárolog. Röviden, visszanyeri mindazt a könnyű, erőfeszítés nélküli, energiával teli állapotot, és jó közérzetet, amit elveszített a gyerekkorral. Azzal a gyógyulással, teljességgel, megfiatalodással, amit ez a program magával hoz, Ön megtapasztalhatja – talán életében először – a vibráló, kicsattanó egészséget. Folyamatosan, újra és újra tanúi vagyunk azok örömének, megkönnyebbülésének és megújult lelkiállapotának, akik legyőztek egy súlyos, vagy krónikus betegséget, akik éveken át tartó küzdelmek és kudarcok után végre le tudtak fogyni, akiknek a koleszterinszintje lecsökkent, a bőre kitisztult, viszketése megszűnt, energiája visszatért. Láttam embereket, akiknek többé nem volt szükségük inzulin-injekciókra a cukorbetegség miatt. Láttam embereket, akiknek megszűntek a fájdalmai. Még olyanokat is láttam, akiknek rákos betegként eltűnt a tumora, és hivatalosan is gyógyultnak nyilvánították. Gyakran kapunk hírt emberektől, akik több hónapnyi vagy évnyi munkaképtelenség után újra dolgozni kezdtek, azoktól, akiknek elmúlt az allergiája, vagy akik meggyógyultak egy-egy fertőzésből. Olyan emberektől, akik újra jól vannak, egészségesek és energikusak.”
"Igazi áttörés!...Azt nyújtja, ami a leginkább számít, a súlycsökkenésen túl egy egészségesebb testi állapotot, új energiák felszabadítását, és egy erősebb immunrendszert."
- írja Harvey Diamond, a világhírű "Testkontroll" szerzője


"Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki felelősséget érez a társadalom, a családja és önmaga egészsége iránt. Remélem, a természetgyógyászoknak és orvosoknak pedig tankönyve lesz."
- írja Béky László természetgyógyász szakértő


"Ez a könyv egy kincs. Az elsavasodás problémakörét kristálytisztán, az átlagember számára is érthetően fogalmazza meg. Ha a savasodás nem is minden kórállapot elsődleges oka, jelenléte minden kóros esetben megfigyelhető, és helyreállítása a gyógyulás felé vezető út legfontosabb lépése."
-írja Dr.Gulyás Tamás intenzív-terápiás szakorvos

Regisztrációt követően, termékrendeléskor a könyvet is meg tudja vásárolni !

Üzenetküldés
Szeretnék a munkatársa lenni. Szívesen vennék részt a lúgosító életmód és a termékek népszerűsítésében.

E-mail címed:
Szöveg:

Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!