Bejelentés


LUGOSÍTÓ ZÖLD ITAL . . . LUGOSÍTÁS és ENERGETIZÁLÁS. . .


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek

Az Új Biológia elméletet Dr. Robert Young dolgozta ki több évtizedes kutatómukája során.

Új Biológia elmélete

Az elmélet szerint minden betegség mögöttes oka a test elsavasodása.A nem megfelelő étrend (túlzott mennyiségű savasító étel bevitele), a környezeti hatások (légszennyezettség, ivóvíz állapota, elektromos sugárzás, stb..), a stressz mind hozzájárulnak a test sav-bázis egyensúlyának megbomlásához. Dr. Young így ír erről könyvében:

"Mindennek az egyensúly a lényege. Az univerzum úgy működik, hogy ellentétpárokat tart egyensúlyban, és az Ön testét alkotó univerzum sem különbözik ettől. Amikor az egyensúly megbomlik, a betegség tünetei jelentkeznek: alacsony energiaszint, fáradtság, túlsúly, ködös gondolkodás, fájdalmak, komoly rendellenességek.

A testünk összes szabályozó mechanizmusa (ideértve a légzést, a keringést, az emésztést és a hormontermelést) azon dolgozik, hogy kiegyensúlyozza ezt a finom, belső sav-bázis szintet. A test nem tudja sokáig tolerálni a túlzott savas eltolódásokat. Az egyensúlyhiány korai szakaszában a tünetek még nem olyan erősek, ilyenek lehetnek, mint kiütés, fejfájás, allergiák, megfázás és influenza, valamint pl. homloküreg-problémák. De ahogy a dolgok tovább súlyosbodnak, egyre komolyabbá válik a helyzet. A meggyengült szervek és egész belső rendszerek eredményeként pajzsmirigy-, mellékvese- és májproblémák, stb. léphetnek fel. Ha a szöveti pH túlságosan elmozdul a savas irányba, akkor az oxigénszint lezuhan, és a sejtanyagcsere leáll. Más szóval, a sejtek elpusztulnak. Ön pedig meghal.

Tehát, a pH csökkenése nem megengedhető. Hogy ezt megakadályozza, amikor szembetalálja magát egy csomó beömlő savval, a vér lúgos ásványi anyagokat von ki a szövetekből, hogy ezt kompenzálni tudja. Van egy ásványcsalád, amelyiknek pont az a feladata, hogy semlegesítse, méregtelenítse az erős savakat, ilyen pl. a nátrium, a kálium, a kalcium és a magnézium. Amikor ezek az ásványi anyagok reakcióba lépnek a savakkal, sokkal kevesebb káros melléktermék keletkezik, amelyeket aztán a test ki tud üríteni."Ahhoz, hogy a sav-bázis egyensúlyt helyes szinten tartsuk a táplálkozásunk és életmódunk során a következő pontokat kell figyelembe vennünk:


1. Víz- megfelelő mennyiségű tiszta, lúgos pH-jú víz fogyasztása (20 testtömegkg-onként 1 l naponta)

2. Oxigén- a vér oxigénellátottsága fontos a sejtanyagcseréhez, ahhoz, hogy ne keletkezzenek savas méreganyagok

3. Lúgosító ásványi anyagok és vitaminok (Ca, Mg, K, Na), ezek a savak semlegesítésében játszanak szerepet

4. Energia- rezgésszám formájában (Az egészséges sejtek frekvenciája 70 MHz, olyan táplálékot kell tehát fogyasztanunk, ami a sejteket táplálja, ez pedig a csíranövényekben van. A csíranövények 150 MHz körüli frekvenciája képes erre, míg a főtt, sült továbbfeldolgozott ételek frekvenciája 3-50 Mhz közötti, tehát az egészséges sejteket nem táplálja!)

5. Étrendkiegészítő, mely a lúgosító (bázikus) táplálkozást támogatja


Bázikus életmód:
Olyan táplálkozás, mely a lúgosítást, a bázikus (lúgos) kémhatású ételek, italok fontosságát tartja szem előtt, fenntartva ezáltal a szervezetben egy kiegyensúlyozott sav-bázis arányt az optimális egészség és vitalitás elérése érdekében.

Az Új Biológia elmélete alapján Dr. Young létrehozott egy terméket, mely segít nekünk a lúgosításban és a fenti pontoknak teljes egészében megfelel: ehhez a zöld növényeket és csírákat abban az állapotukban takarítják be, mikor legnagyobb a tápértékük.

Ezeket a tápanyagokat apró, kolloidális mikroszemcsékre bontják, s ez a por könnyen felszívódik a szervezetben, a vér illetve a nyirokrendszer azonnal fel tudja használni őket.
A Termékek oldalon részletesen olvashat róla.Itt átléphet a NEMZETKÖZI HONLAPOMRA a termékekhez, valamint a regisztrációs felületre ! Ha nem kíván még regisztrálni, az információkhoz akkor is hozzáfér, kérdéseivel pedig nyugodtan hívjon fel. Rendelni is tud telefonon, vagy emailben a Kapcsolat menüpont alatt


Szívesen várom kérdéseit:

Nevem:
email címem:
Ezt szeretném kérdezni:
Ezen a tel számon kérek visszahívást
Üzenetküldés
Szeretnék a munkatársa lenni. Szívesen vennék részt a lúgosító életmód és a termékek népszerűsítésében.

E-mail címed:
Szöveg:

Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!