Bejelentés


LUGOSÍTÓ ZÖLD ITAL . . . LUGOSÍTÁS és ENERGETIZÁLÁS. . .


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
        MEGHÍVÓ     


ÉLŐVÉR ANALÍZISRE


A PH Csoda Életmódközpontba


 
"Ezt a központot azért hozták létre, hogy mai rohanó világunkban megadhassuk Önnek a lehető legtöbb és leghatékonyabb segítséget ahhoz, hogy szervezetének biokémiai egyensúlya helyreálljon, és ez az egyensúly fenn is tudjon maradni! Ez azért is nagyon fontos, mert így szervezete ellenállóbbá válik szinte minden betegséggel szemben. 
 


Szervezetünk jelenlegi állapotának feltérképezéséhez az egyik első lépés az élő- és szárazvér-analízis, amelyre mostantól lehetősége nyílik a PH Csoda Életmódközpontban. Az alábbiakban szeretnénk Önnel megismertetni az analízis fontosságát és folyamatát!


 


Kétféle analízist fogunk végezni.


Az első a vér élő, „eredeti” állapotának elemzése. Azért nevezzük eredeti állapotnak, mert ennél a vizsgálatnál semmilyen módon nem fogjuk megváltoztatni vagy befolyásolni a vért. Az a célunk, hogy a vér pontosan úgy nézzen ki, ahogy a testen belül.


A vér a legfontosabb testnedvünk, folyékony szövetnek is hívják, mert ez jelenti a kapcsolatot a külvilág (levegő, ételek, italok, egyéb hatások) és a test többi része között. A vér az, ami szállítja az oxigént és a tápanyagokat a testünket alkotó sejtekhez.


Az elfogyasztott táplálék minősége és más hatások közvetlenül befolyásolják a vérképzést, és a vér minőségének közvetlen következménye az, hogy a testet felépítő szövetek, szervek milyen állapotban vannak. A vérben lévő sejtek, valamint az ezeket körülvevő folyadék (vérplazma) állapotából következtethetünk a testet felépítő sejtek és a sejtek közötti folyadék állapotára is.


 Az élővér-vizsgálat különbözik a hagyományos vizsgálatoktól, mint amilyen például a „teljes vérkép”, amit az egészségügyi intézményekben végeznek. A hagyományos laborvizsgálatok főleg a különböző sejtek mennyiségét, arányát írják le, ráadásul az a fajta vizsgálati eljárás kémiailag megváltoztatja, fixálja a vért, aminek köszönhetően az információ jelentős része elvész.  


Noha a mennyiségi adatok is fontosak, mert képet adnak arról, hogy megvan-e a megfelelő vörös- vagy fehérvérsejt-szám, ez önmagában nem ad információt arról, hogy ezek a sejtek egészségesek-e, vagy nagy részük az erjedés vagy a szétesés állapotában van. Nem mutatja meg, hogy a fehérvérsejtek „tettre  készek-e”, vagy táplálkozási hibák következtében átmenetileg „megbénultak”.


 


Az élővér-analízisnél arra is ügyelünk, hogy a mintavétel előtt az ujj letisztításához csak dörzsölést használjunk alkohol vagy jód helyett, hogy a vérsejtek ne sérüljenek a vizsgálat során.


 


Az egészséges vér a következőképp néz ki:


 


A vörösvértestek szabályosak, kerekek, egyenlő méretűek és színűek, egymástól elkülönülve úsznak vagy helyezkednek el a plazmában. A körülöttük lévő plazma tiszta – ez a legfontosabb, mert ez a test sejtjeit körülvevő folyadéktér minőségét is mutatja.


Az analízis során láthatjuk, hogy vannak-e a vérben baktériumok, élesztő-gombák, penészgombák, hogy megfelelő mennyiségben jut-e a testünk „jó zsírokhoz” és olajokhoz, fennáll-e ásványianyag-hiány, van-e túlzott, ereken belüli véralvadás, vannak-e a vérben savkristályok, paraziták, nehézfém-szennyezettség, vagy bármilyen más, sejtszintű károsodás.


 


            


                           


A vizsgálat arról tájékoztat, hogy Ön hogyan élt, étkezett, gondolkodott az elmúlt napokban, hetekben vagy hónapokban (max. 120 nap, mert ennyi a vörösvértestek újraképződési ideje).


Mivel az élővér-analízist sok minden befolyásolja – mennyi folyadékot fogyasztott, mit evett az elmúlt néhány nap során –, mi ezt összevetjük a másik, úgynevezett száraz vérminta vizsgálatával.


Ennek során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint az étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését vizsgáljuk.


Az egészséges száraz vagy alvadt vér a következőképp néz ki: szorosan összerendeződött, pókhálószerű fibrinháló (fibrin: a véralvadás során képződő fehérje, amely hálószerű szövevénybe foglalja a vér elemeit), ami egyenletes az egész felületen. Az egészséges fibrinháló élénkpiros színű, éles, határozott, egyenletes szélekkel. A véralvadás akkor következik be, amikor a vér levegővel érintkezik, például amikor valaki megvágja magát. Kóros körülmények között ez a folyamat az ereken belül is megindulhat.


              


Ebből a vizsgálatból arra is következtetünk, hogy mennyire hatékony a vér-alvadás, ami a szervezet általános erőtartalékait jellemzi.


 A száraz vérmintákon a savak többféle módon mutatkozhatnak meg:


 Láthatunk többek között fehér, kicsapódott „fehérjetavacskákat” vagy elszíneződéseket.


 


Ahol savak vannak jelen, ott a vér nem tud normálisan megalvadni, ezért látunk kicsapódó fehérjéket a megalvadó vér helyett.


 E fehérjetavacskák mérete és alakja összefügg a sejtkárosodás súlyosságával (irritáció, gyulladás vagy komolyabb sejtkárosodás).


 Ha ezek nagy méretűek, az az elsavasodás magasabb fokára,  jelentősebb sejtkárosodásra utal. 


A fehérjefoltok mintázatából, elhelyezkedéséből látható, hogy a testben mely szerveket, rendszereket vagy szöveteket károsítja a savas közeg. A száraz vérminták sorozatából a problémák időrendisége is megállapítható, az átmeneti, aktuális problémáktól a régebbi keletű problémákig, akár egész életen át  elhúzódó alkati gyengeségekig.

 


A két vizsgálat együtt egyértelműen megmutatja az életmód (táplálkozás –gondolkodás – testmozgás) vérképzésre gyakorolt hatásait, a vér minőségének pedig egyenes következménye a szövetek, a szervek, illetve az egész test állapota (mivel ezeket a vér építi fel). Mindebből egyértelmű, hogy milyen változásokra lesz szükség, ha Ön egészséges szöveteket, szerveket, egészséges testet, és kirobbanó energiát akar.


 


Nem megfelelő életmód = gyenge minőségű vér = rosszul működő szövetek, test. 


 


Ideális életmód = kiváló minőségű vér = egészséges, energiában bővelkedő test.


 


A vizsgálattal előre jelezhetők olyan problémák is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már magukban hordozzák ezeket. Ha időben felismeri ezeket, azzal megelőzheti komolyabb problémák kialakulását!


 


A cél az, hogy a vizsgálat során az Ön számára is egyértelművé váljon, hogy mi okozza a sejtek, a szövetek, a test károsodását, mit kell tenni, hogy ezek helyrejöhessenek, és milyen változások szükségesek ahhoz, hogy megőrizhesse optimális egészségét, magas energiaszintjét.


 


Csapatunk feladata, hogy maximálisan segítsen a fenti célok hatékony megvalósításában"  (idézet vége) 


 


Amennyiben bármilyen további kérdése van, vagy tanácsadásra szeretne bejelentkezni, kérjük, keressen meg  a következő elérhetőségeken. Megszervezem Önnek, hogy résztvehessen az élővér analízisen. Pontos időpontot kap, Budapesten, esetleg Győrben.


 


 


BEJELENTKEZÉS és információ:


 


Telefon: 06-20-9884-070


E-mail:  wellnessy@lajt.hu


 


A pH csodáról további információ:


www.phcsoda-lugositas.5mp.eu


www.innerlightinc.com/238513


 


Jó egészséget kíván:  Dudásné Jámbor Judit


 


 


 


 
 
 


 


 


 Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!