Bejelentés


LUGOSÍTÓ ZÖLD ITAL . . . LUGOSÍTÁS és ENERGETIZÁLÁS. . .


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek

Az optimális testsúly

Az optimális testsúly elérése NEM mindig fogyást jelent; van, aki túlságosan sovány, és ez keseríti meg az életét. A pH Csoda ebben az esetben is nagyszerűen működik: a szervezet pH, azaz sav-bázis egyensúlyának visszaállítása minden esetben az ideális testsúly eléréséhez vezet.

Ugyanakkor tény, hogy az elhízás, a túlsúly, a súlyfelesleg sokkal több ember életét keseríti meg.A kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében tehát mind a fogyni vágyók, mind pedig a hízni vágyók számára álljon itt egy-egy idézet Dr. Young-tól, ami megvilágítja, hogy a szervezet sav-bázis egyensúlyának felborulása (azaz az elsavasodás) hogyan okozhat túlsúlyt, vagy éppen kóros soványságot:
A túlsúly


„Az elsavasodott belső környezetnek köszönhetjük azokat a plusz kilókat, amelyeket magunkon hordozunk. Védekező manőverként a szervezet zsírsejteket hoz létre, hogy így tartsa távol a savakat a létfontosságú szerveinktől: ezzel próbálja megvédeni őket. Bizonyos értelemben a háj menti meg az életünket! És pontosan ez az, ami miatt a testünk olyan nehezen szabadul meg tőle. Ha úgy táplálkozunk, hogy a szervezetünk lúgosabb legyen, akkor a szervezetnek nem lesz többé szüksége arra, hogy megtartsa a zsírrétegeket.”

(Dr. Robert O. Young, A pH csoda)A túlzott vagy kóros soványság


„A másik véglet az, hogy az elsavasodott szervezetben termelődött élesztő- és más gombák fogyasztják el a fehérjéket és egyéb tápanyagokat, és ezzel akár 50 százalékban is megakadályozhatják az összes általunk elfogyasztott táplálék felszívódását. Emiatt túlságosan lesoványodhatunk, ami egyáltalában nem egészségesebb, mint a túlsúly. Amint visszaállítjuk a szervezet egészséges egyensúlyát a lúgosító étrenddel, súlyunk gyarapodni fog, majd az ideális értéknél stabilizálódik.”

(Dr. Robert O. Young, A pH csoda)

Üzenetküldés
Szeretnék a munkatársa lenni. Szívesen vennék részt a lúgosító életmód és a termékek népszerűsítésében.

E-mail címed:
Szöveg:

Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!