Bejelentés


LUGOSÍTÓ ZÖLD ITAL . . . LUGOSÍTÁS és ENERGETIZÁLÁS. . .


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek

ZÖLD ITAL

A zöld ital összetevőit alkotó lúgosító és méregtelenítő termékek tanácsadói rendszeren keresztül kerülnek értékesítésre. 


Méregtelenítés


Szervezet lúgosítása


Éhségérzet csökkentése


Bőr tisztitása


A szervezet energiaszintjének növelése érdekében


 


A zöld italt mindenki maga tudja elkészíteni. A hozzávalókat a rendeléstől számított 2-3 nap alatt házhoz szállítva kapja meg.


A zöld ital hozzávalói: Egy doboznyi zöld por egy kis műanyag adagolókanállal, illetve egy oxigénellátottságot növelő csepp, egy cseppentős kis kék üvegcsében.


" A por összetevői tiszta, biotermesztett zöld füvekből, csírákból, zöldségekből, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységűek.


Egy napi adag a termékből kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg. A termékek különlegessége, hogy az elektromosan feltöltött zöld koncentrátumban lévő parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli). Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik.


A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a későbbiekben is különállók maradjanak. Könnyen emészthető szerves összetevői lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.


A csepp nem más, mint víz- és oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosít, semlegesít, oxigenizál és pH-kiegyensúlyozó hatással van a testre. Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízből, és erősíti a por savakat semlegesítő hatását. Erőteljes oxigén-katalizátor – segíti a sejtek optimális működését. Nátrium-klorit (nem klorid!)egyedülálló, szabadalmazott formája, mely lúgosító hatása mellett antibakteriális és gombaölő hatású, továbbá szabad oxigént juttat a véráramba... Az így kezelt víz kémhatása 9,5 körül van a pH-skálán. Ez fontos, mivel az a szándékunk, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotokat, amelyek a legtöbb embernél előfordulnak az egészségtelen étkezési szokások következtében"


(idézet: Dr Gulyás Tamás cikkéből)


Az fogyasztásához használt víz lehetőleg legyen tisztított víz! (Ha Önnek nincs még otthon víztisztítója, használhat szénsavmentes ásványvizet, de vezetékes vizet is. Ha víztisztító készüléket is szívesen vásárolna, keressen meg, ajánlok Önnek ideális megoldást.)


Valamint szüksége lesz egy literes palackra, amiben elkészítheti, és kortyolhatja a kellemes italt. Ezt is beszerezheti, formatervezett, cégemblémás zöld lötty palack igényét rendelésével egyidőben jelezheti.


 
Ha egyedül szeretne megbírkózni a regisztrációval mint törzsvásárló, vagy tanácsadó, ide klikkelve ezt is megteheti a NEMZETKÖZI HONLAPOM "üzleti lehetőség" menüpontnál


A zöldkupakos literes flakonban bárhová magával viheti a kellemes italt, össze rázva fogyaszthatja, amikor csak kedve tartja.


Az eredmények eléréséhez javasoljuk, hogy egész nap folyamatosan iszogassa a zöld löttyöt. A legtöbben vízhiányos állapotban vagyunk anélkül, hogy tudnánk róla.


Étkezés után várjunk 1 órát, fehérje fogyasztás után pedig 2 órát, míg a gyomorsav a bevitt táplálékot tudja lebontani, különben az emésztés ideje a többszörösére nőhet.


A flakonban elkészített italt 3 órán belül célszerű elfogyasztani. A nőknek alapvetően napi 3 litert kellene inniuk, a férfiaknak pedig 4 litert. Ha Ön túlsúlyos, akkor akár még egy literrel többet is.


Javaslat: kb. 20 testsúly-kilogrammonként egy liter. Fokozatosan emelje a mennyiséget! Nem baj, ha kezdetben csak egy-két litert tud meginni. Ne erőltesse a dolgot! A szervezete egy idő után úgyis kívánni fogja, így egyre többet meg tud majd inni. Amikor elérte a napi 3-4 litert, ihat még többet belőle, vagy ihat még sima vizet citromlével, valamint a cseppekkel.


Az ÁNTSZ és az OÉTI (Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet) által bevizsgált termék.

 


OÉTI nyilvántartási szám: 2515/2007


TERMÉKNYILATKOZAT "Munkatársaink sem közvetlenül, sem közvetetten nem foglalkoznak betegségek diagnosztizálásával vagy orvosi tanácsadással, és nem írják (nem is írhatnák) fel egyik termékünket sem betegségek kezelésére. Amikor valaki egészségügyi célból kívánja fogyasztani étrend-kiegészítőinket, minden esetben kérje ki orvosa, illetve egészségügyi szakember tanácsát, különösen, ha egy jelenleg is fennálló kóros állapotról van szó. Terhes és szoptató anyák szintén kérjék ki orvos tanácsát, mielőtt elkezdik az étrend-kiegészítők fogyasztását." oetiÜzenetküldés
Szeretnék a munkatársa lenni. Szívesen vennék részt a lúgosító életmód és a termékek népszerűsítésében.

E-mail címed:
Szöveg:

Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!